Eszköztár
142 Kezdőlap - Webszerkesztés - PHP - Személyiségtípusok
ujdomainek.hu

Személyiségtípusok

Florence Littauer könyve alapján

Feladat

Florence Littauer Személyiségünk rejtett tartalékai című könyvében a személyiség­típusokat négy csoportra osztja, nevezetesen a következőkre: Azt állítja, az emberek nem 100%-ban sorolhatóak be valamely típusba, ám jellemző, hogy kiben melyik típus a meghatározó, és melyik, ami kevéssé érhető tetten. Ezen arányok meghatározására egy 2x20 elemű tesztet is közöl a könyvben, elemenként 4-4 tulajdonsággal, melyek közül a kitöltőnek egyet-egyet kell megjelölnie, amit önmagára nézve leginkább találónak gondol. Ez a teszt az alábbi linken is elérhető, excel táblázat formájában. Az excel tartalom alapos áttanulmányozása után készítse el a teszt webes változatát, mely célszerűen nemcsak a kitöltést teszi lehetővé, hanem ezt követően igényes kiértékelést is ad - szöveges és grafikonos formában egyaránt.

Amennyiben az excel változatban található információkhoz képest több részlet is érdekelheti, érdemes lehet belenéznie a könyv kivonatolt összefoglalójába, vagy pedig elolvasnia az egész könyvet: Fenti olvasmányoktól függetlenül a tartalmas és esztétikus kiértékelés megvalósítása céljából az alábbiakhoz hasonló szöveges és képi "nyersanyagért" kifejezetten ajánlott szétnézni az interneten is.

előző oldal random oldal következő oldal


2024-06-24 02:46:18 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizenkilenc + hat?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2019. március