Eszköztár
172 Kezdőlap - Webszerkesztés - Quiz
ujdomainek.hu

Quiz kérdések

a W3Schools oldalon

Feladat

A W3Schools.com oldalait nemcsak direkt információszerzés céljából lehet hasznos tanulmányozni, ugyanis jó pár quiz, vagyis tesztkérdéssor is fellelhető ott programnyelvekhez és webfejlesztéshez kapcsolódó témakörökben. Az egyes kérdéssorok bármiféle regisztráció és egyéb személyes adatmegadás nélkül, akár többször is kitölthetőek, és a kitöltést követően pedig válaszaink helyességét részletesen értékelve is láthatjuk. Az oldalon 20 quiz található, melyek mindegyike 25-40 feleletválasztós kérdést tartalmaz. A kitöltés nemcsak tartalmilag lehet érdekes, hanem többedmagunkkal versenyszerűen is, hiszen az oldal méri a kitöltési időt. Mindemellett - mivel a W3Schools angol nyelvű oldal - az alapszintű szakmai angol tudásunkat is csiszolhatjuk általuk.

Az infojegyzet.hu fő tartalmához leginkább az alábbi quizek kapcsolódnak: Jó szórakozást, jó tanulást a tesztek kitöltéséhez!
előző oldal random oldal következő oldal


2024-06-24 03:46:33 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizennyolc + öt?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2021. május