108 Kezdőlap - Webszerkesztés - PHP - Heti tervező
ujdomainek.hu

Heti tervező

nyomtatása

Feladat

Az alábbi táblázat alapján készítsen PDF állományba A4-es lapra heti naptárat, mely kinyomtatás után lehetővé teszi használója számára, hogy papír-ceruza módszerrel tudjon benne eseményeket, feladatokat tervezni, ütemezni a következő időszak napjaira.

jún

1

hétfő

jún

2

kedd

jún

3

szerda

jún

4

csütörtök

jún

5

péntek

jún

6

szombat

jún

7

vasárnap

Készítsen a megvalósításhoz egy felületet, ahol ki lehet választani, hogy melyik héthez készüljön el a heti tervező naptár. A választható lehetőségek közül az első a mindenkori aktuális hét legyen, és ezen kívül még négy soron következő hét szerepeljen az opciók között. A választási lehetőségeket biztosíthatja például az alábbiak szerint:

Segítség a megvalósításhoz

Ahhoz, hogy a dátumokkal való számolás gördülékeny legyen, és ne okozzanak nehezséget az év-, illetve hónapfordulók, valamint a hónapok különböző hosszúsága, a dátumokat, vagyis az időt nem napokban, hanem másodperc-alapon érdemes kezelni. Ez azt jelenti, hogy ne kizárólag a date() függvénnyel dolgozzon, hanem a time() lehetőségeiben is gondolkozzon!


2020-05-28 02:23:06 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizenhét + kilenc?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2018. december