Eszköztár
163 Kezdőlap - Webszerkesztés - MySQL - Webshop
ujdomainek.hu

Webshop

termékadatbázis képekkel

Feladat

Ebben a feladatban egy korábban létezett, ám már megszűnt webshop árucikkeivel lesz Önnek dolga, melynek termékadatbázisát az infojegyzet.hu tanulás és gyakorlás céljára megkapta az egykori tulajdonostól.

A webáruház kínálata diétás (fehérjeszegény, gluténmentes, diabetikus, stb.) élelmiszerekből és egyéb konyhai sütő-főző kiegészítő kellékekből állt.

A termékek a következő nagyobb kategóriákba kerültek besorolásra:

A termékadatbázist tartalmazó MySQL kódot, illetve a termékek fotóit az alábbi linkekről töltheti le: Ezeket felhasználva készítsen egységes szerkezetű, felhasználóbarát módon kezelhető, áttekinthető felületet egy webshop alapvető kereskedelmi funkcióinak kialakításával. Ilyenformán lehessen valamint az adatbázis szükséges kiegészítésével - új táblák (vevo, rendeles, tetel) kialakításával - oldja meg, hogy a kosár tartalmát a vevőnek legyen lehetősége megrendelni.

További feladat

Készítsen admin felületet az adatbázishoz, ahol lehetőség van E lehetőségeket elszántsága szerint tovább bővítheti, hiszen egy webshop admin felületén szükségszerűen szereplő opció még Használja a fantáziáját a webshop lehetőségeinek bővítéséhez!
előző oldal random oldal következő oldal


2024-06-20 15:33:33 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizenhárom + nyolc?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2020. december