Eszköztár
165 Kezdőlap - Webszerkesztés - MySQL - Saját linktár
ujdomainek.hu

Saját linktár

a kedvenc weboldalak megjegyzéséhez

Feladat

Netezésünk közben folyamatosan találunk olyan weboldalakat, amikről úgy gondoljuk, még a későbbiekben is érdekesek lehetnek a számunkra. Ezeknek az oldalaknak a webcímét célszerű lehet elmenteni magunknak, méghozzá úgy, hogy azt bármely más gépről is elérjük majdan.

Ennek a feladatnak a megoldására készítsen webes felületen kategorizálható linktárat, mely lehetővé teszi az alábbi funkciókat: A feladat megvalósításához tervezzen és készítsen adatbázist, majd ezt követően alkosson esztétikus, mobiltelefonon is jól áttekinthető weboldalt!

A weboldal használatát kösse regisztrációhoz, illetve belépéshez. Így értelemszerűen minden felhasználó csak a saját linkjeit láthatja, illetve szerkesztheti, ám az oldalt több felhasználó is használhatja.

Fejlesztési ötlet

E feladatba építse bele önálló menüpontként a Dátum-emlékeztető funkciót, hogy az oldal használói ne csak saját linkjeiket, hanem a számukra fontos dátumokat is ebben a rendszerben tudják tárolni.
előző oldal random oldal következő oldal


2024-06-20 13:45:55 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizenkilenc + kilenc?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2017. március