Eszköztár
48 Kezdőlap - Webszerkesztés - HTML - Hová mennél vissza?
ujdomainek.hu

Hová mennél vissza?

Karanténutazás az élményeid közt

Feladat

Mindannyiunknak vannak legszebb élményei. Ez általában nem a hétköznapokhoz kötődik, hanem sokkal inkább valami kimozduláshoz, utazáshoz, nyaraláshoz, vagy éppen egy családi eseményhez, fesztiválhoz ... esetleg szerelemhez.

Most, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy #maradjotthon, ezek az emlékek még kedvesebbek, még értékesebbek, még szebbek, hiszen pont ilyesmit pont most pont nem élhetünk meg. És éppen ezért talán jól eshet felidézni ezeket az élményeket: előszedni az akkori fényképeket, videókat - netán megmutatni másoknak, hogy is volt az...

Tegye meg! Készítsen egy honlapot, melyen bemutatja egyik legszebb élményét! Lehet ez tehát ami Önnek kedves, szép, és szívesen átélné még egyszer, visszamenne akár időben, akár majd később a valóságban is ugyanoda.

Készítsen tehát egy honlapot, melyen megmutathatja másoknak, hogy mi az, ami az Ön számára csakugyan kiemelkedően különleges élmény az elmúlt közeli, vagy távolabi időszakból! A honlapon a következő tartalmakat helyezze el: Használja a kreativitását! Legyen az elkészített oldal megjelenésében is igényes. A színvilág, és a dekorációs elemek illeszkedjenek az élmény jellegéhez, tartalmához!

előző oldal random oldal következő oldal


2024-06-24 03:23:33 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizenöt + kilenc?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2020. április