227 Kezdőlap - Felhasználói profiloldal

Admin

profilja

Admin

Kovács László BálintKovács László Bálint informatika tanár, pedagógiai értékelési szakértő, webfejlesztő, az infojegyzet.hu létrehozója és írója. Pályáját a (jelenlegi nevén) Weiss Manfréd Szakgimnáziumban kezdte - azóta is ott tanít, főként a szakképzésben, szoftverfejlesztőket.

Bő két évtizedes tanítási élményei alapján próbál e weboldal keretében közzétenni használható oktatási segédleteket, példákat és feladatokat tanulók és kollégák számára.

Fontos hitvallásának tartja, hogy az informatika nem önmagában álló tudomány, hanem más egyéb ismeretek elsajátításához nyújt lehetőséget, illetve napi feladatok megoldásának megkönnyítését kell, hogy szolgálja. Ennek megfelelően az oldalon található feladatok igyekeznek nem öncélúak lenni, hanem sokkal inkább valós problémák megoldására ösztönöznek, valamint egyéb tantárgyi tudástartalom kiegészítésének lehetőségét kínálják.

A példák és feladatok értelemszerűen nemcsak iskolai környezetben használhatóak, hanem teret engednek az önálló tanulásnak, az önfejlesztésnek is. Ugyanakkor a szerző minden visszajelzést, kérdést, kritikát köszönettel vesz, hiszen ezen visszajelzések jelenthetik az oldal színvonalának megtartását, emelését.


Közvetlen e-mail a felhasználónak:

Az Ön e-mail címe:


Erre a címre küldjük ki Önnek az üzenet tényleges elküldéséhez szükséges linket. Az Ön e-mail címét a címzett felhasználó nem fogja látni.

Az Ön felhasználóneve:


Ez a név fog megjelenni az e-mailben az Ön neveként. Ha más nevet ad meg, mint amit korábban használt esetleges hozzá-szólásaiban, akkor az a név is módosításra kerül az itt megadott névre!


© infojegyzet.hu, 2020. január