Eszköztár
375 Kezdőlap - Oldaltérkép
ujdomainek.hu

Oldaltérkép

és tartalomjegyzék

Oldaltérkép

Az infojegyzet.hu oldalon jelenleg az alábbi lapok érhetőek el.

Tudta?

Az oldalszámokat a böngészőben is használhatja az oldalak megnyitásához. Ha például csak annyit ír be a címsorba, hogy infojegyzet.hu/72, akkor az ennek megfelelő oldal fog megjelenni.

előző oldal random oldal


Eddig 6 hozzászólás van a témához:

2019-04-10 18:48 slakti Kedves Admin!
Érdeklődnék, hogy az OKJ szoftverfejlesztő vizsgánál a gyakorlati feladatokhoz tartozó komplex és a webalkalmazás készítéséhez nincsenek-e korábbi mintafeladatok, vagy valami támpontod?
Előre is nagyon köszönöm a válaszodat!

2019-05-10 20:11 Admin Kedves slakti!

A gyakorlati feladatokat minden esetben a képző intézmény állítja össze, vagyis azok nem központilag kiadottak. Ennek következtében igazából mondhatni :ahány ház, annyi szokás. De azért általában irányadó, hogy minden intézmény olyasmit próbál számon kérni, amit tanított. Éppen ezért azt gondolom, részletekért valóban mindenkinek a saját iskolájában, saját tanáraitól lehet érdemes érdeklődni.2021-01-26 10:42 Bigsam Kedves Admin!

Gazdasági informatikus okj képzés vizsgafeladatai iránt érdeklődöm. Tudna e ebben segíteni?

2021-01-27 08:24 Admin Kedves Bigsam!

Sajnos nincs a látókörömben gazdasági informatikus képzés, így ezek a vizsgafeladatok mostanában nem jutnak el hozzám. Attól tartok, ez ügyben nem tudok segíteni :(

2022-09-28 22:04 Anita Kedves Admin!

Szuper az oldal és a feladatok, rengeteget tanulok belőle, gyakran látogatok vissza. Nem tervez egy szóra vagy kifejezésre keresőt is beilleszteni?

2022-10-01 09:50 Admin Kedves Anita!

Őszintén szólva nem. Ennek csupán az az oka, hogy sokkal munkaigényesebb volna, mint amennyi plusz eredményt hozna. Igyekeztünk az oldalt tartalmilag jól strukturáltan felépíteni, és a tartalomjegyzékkel, illetve a lapszámozással, lapozhatóvá tételével mindezt láthatóvá is tenni.
Ennek ellenére ha valami speciális szóra szeretne rákeresni, javaslom, hogy használja a google keresőjét az "infojegyzet.hu" és a keresett szó, vagy szavak kombinációjának alkalmazásával, mint keresőkifejezéssel.
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizenöt + kilenc?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2024. június