2 Kezdőlap - Miért?
ujdomainek.hu

Miért?

Mert ez a legfontosabb kérdés

Jegyzet

Miért készült az infojegyzet.hu?

Azért, hogy Ön könnyebben meg­tanul­hasson prog­ramozni, és web­olda­lakat készí­teni.

Miért kellene megtanulnom weboldalakat készíteni?

Azért, mert Ön pénzt kereshet vele.

Miért jobb weboldalakkal pénzt keresni, mint bármi mással?

Azért, mert weboldalakkal pénzt keresni sokkal nagyobb szabadságot jelent, mint a legtöbb egyéb munka.

Miért jár több szabadsággal weboldalakat készíteni, mint más munkák?

Több dolog miatt:
 1. Akkor dolgozik, amikor akar. Ugyanis nem az a cél, hogy kidolgozza a munkaidejét, hanem hogy határidőre elkészüljön a feladattal.
 2. Ott dolgozik, ahol akar. Ez egy igazi online munka: ha van net, Ön tud dolgozni. Teljesen mindegy, hogy éppen otthon van, úton van, várakozik valahol, vagy éppen elbújt a világ zaja elől valami csodásan szép helyen, ahol öröm lenni.
 3. Annyit dolgozik, amennyit akar. Mert itt nem szempont a 40 órás munkahét. Ha többet dolgozik, többet fog keresni. Ha éppen lazítani szeretne egy nagyobb munka után, azt is bármikor megteheti.
Az ilyen munkaformát űző embereket hívjuk digitális nomádoknak.

Tényleg van ilyen, hogy digitális nomád?

Ezt döntse el Ön: digitális nomád

Honnan lesz munkám?

Erről is Ön dönt.
 1. Ha Ön szereti a munkavállalói jogviszonnyal járó biztonság illúzióját, akkor egy cég alkalmazottjaként is dolgozhat. Ekkor a cég adja a munkát, de Ön jó eséllyel élvezheti a munkával járó, fentebb említett szabadságfaktorokat.
 2. Ha Ön szereti, ha nincs főnöke, akkor lehet egyéni vállalkozó, és saját magának kereshet megrendelőket, illetve egy idő után ajánlások alapján is lesz egy csomó megbízója. Addig pedig megtanulhatja promótálni, "eladni" saját magát, ami szintén egy kulcsfontosságú képesség a mai világban. passzív jövedelem
 3. Ha Ön szeret akkor pénzt keresni, amikor nem is dolgozik... na akkor igazán Önnek való lehet ez a munka! Ugyanis a legszebb lehetőség éppen itt rejlik a weboldalak készítésében. Ön kitalál egy, de inkább több weboldalt, megcsinálja őket saját magának, felfuttatja őket - majd hátradől, és elkezdi élvezni, hogy a weboldala pénzt keres Önnek. Ezt hívjuk úgy, hogy passzív jövedelem.

Milyen weboldalt csinálhatnék magamnak, mikor már mindenfajta oldal létezik?

Kezdjen el ötletelni a  Mit csináljak?  című oldal segítségével.

Hogyan kell mindezt megtanulni?

A válaszért olvassa el a következő oldalt:  Hogyan?

Miért jó mindezt elmesélnie az oldal készítőjének?

Talán nem meglepő módon az oldal készítője is weboldalak készítésével, és e tudás tanításával foglalkozik. Számára tehát ez az oldal promóció, tanulási lehetőség, és pénzkeresési lehetőség is egyben.

Miért magázódunk?

 • Egyrészt mert a webfejlesztés tanulásához kapcsolódó vizsgarendszer vizsgafeladatai is magázódnak - és mivel az oldalon nagyon sok korábbi érettségi feladat és OKJ vizsgafeladat található, amik tehát magázódnak, magázódással lett egységes az oldal szóhasználata.
 • Másrészt mert az infojegyzet.hu úgy lett tervezve, hogy a felnőttoktatás során is jól használható legyen, ahol viszont sok helyen inkább a magázódás a bejáratott, sem mint a tegeződés.
 • Mindezektől függetlenül tegeződhetünk is ;)
 • 2020-08-04 13:21:10 Admin Köszönöm, ha Ön lesz az első, aki megírja ide véleményét, észrevételét, kérdését ezzel a lappal kapcsolatban.
  Új hozzászólás:
  E-mail cím:


  Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

  Név:


  Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

  Mennyi tizenkettő + nyolc?
  Számjegyekkel írja be!  Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


  © infojegyzet.hu, 2020. május