Eszköztár
15 Kezdőlap - Internet - Világcégek
ujdomainek.hu

Internetes világcégek

Szupergazdag alapítók

Jegyzet

A világ legértékesebb cégeit összegző toplista csúcsán már jó ideje internetes és szoftverfejlesztő cégek sorakoznak. Ezzel egyidejűleg ezeknek a cégeknek az alapítói és tulajdonosai ma a világ leggazdagabb emberei.

Az alábbi összefoglalóban ezen cégekből, weboldalaikból és cégvezetőkből található válogatás. A toplistákra és helyezésekre való hivatkozás 2019. decemberi adatokon alapszik.


Az alábbi lista tartalmának adatait érdemes lehet összevetni a Legek a neten - akkor és most című oldal videó animációival is. A különböző adatfeldolgozási módszerek miatt eltérések előfordulhatnak. Éppen ezért a sorrendek és a számok inkább tájékoztató jellegűek, és érdekességként tekintendők, nem pedig megkérdőjelezhetetlen listának.
  Kína

Bár a fenti cégek mindegyike amerikai részvénytársaság, az interneten egyre több kínai vállalat jelenléte is meghatározó - különösen Kínában, ahol az amerikai tartalmak államilag cenzúrázottak. Ennek megfelelően jó pár amerikai cégnek és weboldalnak létezik kínai "megfelelője", melyek az ország népessége okán igen nagy látogatottságot - és bevételt - tudhatnak a magukénak.Forrásként szolgáló oldalak

Az ezen oldalon hivatkozott toplisták sokszor becsléseken alapszanak, vagy éppen nem ugyanabban az időpontban készültek, így akár ellentmondásos adatokat is tartalmazhatnak. Ennek megfelelően az említett helyezéseket nem megkérdőjelezhetetlen szentírásnak kell tekinteni, inkább csak mértékadó tájékozódási pontnak - illetve érdemes lehet nyomon követni e listák idővel frissülő változatait is. Ezt kívánja megkönnyíteni az alábbi felsorolás.

Aktuális tőzsdei árfolyamok:
előző oldal random oldal következő oldal


Eddig 1 hozzászólás van a témához:

2020-01-26 10:54 hugó Most pont erre, ezekre az információkra volt szükségem! Köszönöm!
Új hozzászólás:
E-mail cím:


Erre a címre küldjük ki a hozzászólás jóvá- hagyásához szükséges linket. Az e-mail címet sehol nem tesszük közzé.

Név:


Ez a név fog megjelenni az Ön hozzászólásai mellett.

Mennyi tizennyolc + kettő?
Számjegyekkel írja be!Ez a robotok beírása elleni védelem miatt szükséges ellenőrzés.


© infojegyzet.hu, 2019. december